Βλασαίικο πανηγύρι 2010
 

Μετά από απαίτηση πολλών συμπατριωτών μας, φέτος ο Σύλλογος των Απανταχού Βλασαίων «ΤΟ ΒΛΑΣΗ», διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία πανηγύρι στο χωριό μας, στις 14 Αυγούστου 2010, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου που γιορτάζει η εκκλησία του χωριού «Η Κοίμηση της Θεοτόκου».

Στο θαυμάσιο γλέντι που δημιουργήθηκε σημαντικό ρόλο έπαιξε το μουσικό συγκρότημα «ΣΠΟΝΔΕΣ» από την Καλαμάτα.

Προσφέρθηκε άφθονη παραδοσιακή καλοψημένη γουρνοπούλα και άφθονη παγωμένη μπύρα. Το γλέντι άρχισε κατά τις δέκα και μισή και τελείωσε γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα.

Το πανηγύρι μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Φώτης Αποστολόπουλος Δ/ντής του Πολιτικού Γραφείου, στο Υπουργείο Υγείας, της υφυπουργού Φώφης Γεννηματά, Τάσος Αποστολόπουλος Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμαρχος Βουφράδος Κυριακόπουλος Κων/νος, ο Δήμαρχος Παπαφλέσσα Περικλής Ψώνης, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τάκης Παπαδόπουλος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Σπύρος Κοντοθανάσης, ο Πολιτευτής Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Τζώρτζης Νίκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιάννης Λεντούδης.

Το πανηγύρι μας έγινε στο κτήμα της οικογένειας Θεοδωρακόπουλου τους οποίους ευχαριστούμε πολύ και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Θεοδωρακόπουλο.

Παράλληλα με το πανηγύρι ο Σύλλογος μας διοργάνωσε με επιτυχία λαχειοφόρο αγορά με δώρα που προσέφεραν οι: Παύλος Γαλάζιος και Σωτηρόπουλος Θεόδωρος καθώς και ο Σύλλογος μας.

Οι τυχεροί λαχνοί είναι:

Ο λαχνός 0567 κερδίζει μια ηλεκτρική ψησταριά

Ο λαχνός 0415 κερδίζει μια ηλεκτρική σκούπα

Ο λαχνός 1709 κερδίζει ένα μίξερ και

Ο λαχνός 1275 κερδίζει μια ηλεκτρική τοστιέρα

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς και τους φίλους μας που συμμετείχαν στο πανηγύρι μας.

 

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το πανηγύρι αποτελούμενο από 74 φωτογραφίες που μας πρόσφερε το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Βασ. Φουρτούνης